6-8 cartofi potriviti
500 gr carne tocata de porc
1 ceapa
100 gr smantana
sare
piper
1 ou+ 3-4 linguri smantana.
rozmarin
unt pentru uns tava de yena
MOD DE PREPARARE
Cartofii se pun la fiert. Cand s-au fiert se curata de coaja si se taie felii. In acest timp pregatim carnea. Tocam ceapa si o punem la calit, apoi adaugam carnea tocata si o lasam pana isi schimba culoarea. Se condimenteaza cu sare si piper, adaugam smantana si lasa la racit.
Tava se unge cu unt, se aseaza in tava un rand de cartofi , un rand de carne si iarasi un rand de cartofi.
Se coace in cuptorul preincalzit la foc potrivit 20 min, se scoate din cuptor si se pune deasupra smantana amestecata cu ou si rozmarin. Se da din nou la cuptor pentru inca 10-15 min.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu