BLAT:
4oua
Un praf de sare
4 linguri zahar
4 linguri pesmet
1-2 linguri faina
5 gr praf de copt
SIROP :
300-400 ml apa
3-4 linguri zahar
Esenta de rom
CREMA
300-400 ml frisca
lichida
Un borcan de
dulceata
MOD DE PREPARARE
Albusurile se bat
spuma praful de sare. Adaugam zaharul si mixam , adaugam galbenusurile pe rand
, apoi adaugam pesmetul si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune
compozitia in forme si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 min.
Se lasa sa se
raceasca , se insiropeaza.
Frisca se bate
spuma.
Se taie un capac
, se pune dulceata , frisca , capacelul si iarasi dulceata sau tort gelee.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu