Savarine (4)


Reteta de la Andreea Denisa



BLAT:
4oua
Un praf de sare
4 linguri zahar
4 linguri pesmet
1-2 linguri faina
5 gr praf de copt
 
SIROP :
300-400 ml apa
3-4 linguri zahar
Esenta de rom
 
CREMA
300-400 ml frisca lichida
Un borcan de dulceata
 
MOD DE PREPARARE
Albusurile se bat spuma praful de sare. Adaugam zaharul si mixam , adaugam galbenusurile pe rand , apoi adaugam pesmetul si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune compozitia in forme si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 min.
Se lasa sa se raceasca , se insiropeaza.
Frisca se bate spuma.
Se taie un capac , se pune dulceata , frisca , capacelul si iarasi dulceata sau tort gelee.

Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu