Papanasi (5)



Reteta de la Andreea Denisa

INGREDIENTE

300-400 gr branza de vaci
4-5 linguri de zahar pudra Coronita
esenta de vanilie
bicarbonat Dr.Oetker
2 oua
faina cat cuprinde
dulceata de capsuni proaspata
smantana
ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE

Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu bicarbonat (putem sa il dizolvam cu putina zeama de lamaie).Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins.

Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele.

Se pun la prajit.

Pentru dulceata am folosit 200 gr capsuni , 2-3 linguri zahar. Punem la fiert pana se inmoaie capsunile apoi lasam la racit si pasam capsunile.

Asamblare:

Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu