Reteta de la Andreea Denisa
500 gr biscuiti
10 linguri zahar
150-200 gr unt
250-300 ml apa
2-3 linguri cacao
esenta de rom Dr.Oetker
100 gr fructe confiate
nuca de cocos
folie
MOD DE PREPARARE
Rupem biscuitii bucati , ii sfaramam.
Apa cu zaharul si cu untul se pun pe foc pana se topeste untul si da in clocot . Se adauga biscuitii sfaramati , se omogenizeaza, se adauga fructele confiate, esenta de rom si cacaoa.
Se amesteca si se mai lasa 2-3 min.
Vom intinde folie alimentara pe masa si putem presara nuca de cocos, apoi punem jumatate din compozitie, iar deasupra presaram cocos, rulam , lasam sa se raceasca si dam la rece.La fel vom face si cu cealalta jumatate de compozitie.
Daca doriti putem pune in el stafide, miez de nuca, rahat, ce va place sau putem sa il dam prin nuca de cocos doar la servire.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu