Reteta de la Janet Frunza
Ingrediente:
-oua fierte,tari
-sfecla rosie
-pesmet
-faina
-un ou crud
-sare si piper
-otet si ulei
Mod de lucru:
Ouale fierte,tari,le curatam de coaja.Sfecla,o fierbem sau o coacem la cuptor.Cand este gata o trecem pe razatoarea cu ochiuri mici,o asezonam cu sare,piper,ulei si otet.Fiecare ou fiert il imbracam in amestecul de sfecla.
Pregatim paneul;intr-o farfurie,punem un pic de faina alba,in alta pesmetul si in a treia farfurie,spargem un ou,pe care-l batem bine cu o furculita.Oul imbracat in pasta de sfecla,il trecem prin faina,ou batut si apoi prin pesmet.Am repetat operatiunea de trei ori.
prajim,apoi in ulei incins,pana cand crusta de pesmet devine aurie.
cand s-au racit,le taiem in patru si pnem pe platou,dau foarte bine!
Mai multe retete delicioase si foto pas cu pas de la Janet, gasiti pe blogul ei In bucatarie la Janet
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu