Negresa de post (2)


Reteta de la Margareta Cismasiu

Mi-a placut atat de mult checul rapid cu ciocolata al Bucatarului maniac incat am adaptat reteta la una de post.A iesit ceva grozav,fara sa-ti dai seama ca sunt schimbate ingredientele.E la fel de cremoasa,ciocolatoasa,aromata ca si originala si se face la fel de simplu.Iata:
Ingrediente:
1 cana zahar,1 cana apa,1/2 cana ulei,4 ling gem sau dulceata( am pus dulceata de visine),3 ling cacao,2 cani faina,praf de copt,esenta de rom.

Mod de pregatire:
Se masoara toate ingedientele,se pun intr-un bol si se mixeaza bine.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra,se mai presara cateva linguri de dulceata.Se da la cuptor pana trece proba scobitorii.Se scoate si se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza si se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti  pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu