5 linguri smantana
un praf de sare
3 linguri zahar
esenta de vanilie
un ou
2 linguri ulei
un praf de copt
faina cat cuprinde
UMPLUTURA
500 gr de dovleac ras
6 linguri zahar
scortisoara
MOD DE PREPARARE
Dovleacul se pune la calit cu zaharul si scortisoara pana se inmoaie si se lasa la racit.
Smantana , zaharul, esenta de vanilie, praful de sare , oul si uleiul se amesteca toate la un loc.Se pun 2-3 linguri de faina amestecate cu praful de copt si se incorporeaza, apoi se adauga faina pe rand pana obtinem un aluat ce poate fi intins.Se imparte in doua , se intinde foaie , se pune in tava cu hartie de copt, umplutura si cealalta foaie , se inteapa cu furculita si se da la cuptor 40 -50 min la foc potrivit pana se rumeneste.
Multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
numai cand ma gandesc la ea si deja imi vine aroma si simt gustul delicios si cremos al ei, arata super..:D
RăspundețiȘtergere