Tartine


Reteta de la Margareta Cismasiu

Cateva idei de paste pentru tartine.

Crema de oua
4 oua fierte se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu 1 ling maioneza si 2 ling smantana.Se codimenteaza cu sare si piper.

Crema de mazare
400gr mazare se fierbe bine,se paseaza cu blenderul si se amesteca cu smantana.Se potriveste de sare si piper.Cine vrea,poate codimenta cu coriandru.

Crema de branza
Branza de vaci se paseaza si se amesteca cu branza telemea de oaie,stoarsa bine si data pe razatoarea mica.Se adauga smantana pana devine o pasta omogena.Se codimenteaza cu piper,chimen tocat,boia de ardei dulce si un varf de boia iute.Daca mai trebuie,se adauga si un pic de sare.

Crema de ciuperci
Ciupercile se taie si se calesc in un pic de ulei cu putina ceapa.Se adauga sare,piper si marar.Dupa ce s-a racit,se toaca marunt cu blenderul.Se adauga 1 ling de smantana sau de maioneza.

Se taie bagheta felii si se ung cu aceste creme.Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti  pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu

Un comentariu: