Chocolate crinkles (4)


Reteta de la  Andreea Mohorea

Ingrediente: 

1 ou
50 gr zahar
110 gr ciocolata neagra
30 gr unt
110 gr faina alba
1\2 lingurita praf de copt
1 varf de sare
zahar tos si zahar pudra pentru '' tavaleala''
Mod de preparare:

Intr-un bol mixam oul impreuna cu zaharul pana devin o crema de culoare deschisa.
Separat topim ciocolata impreuna cu untul.Lasam apoi sa se raceasca putin.

Adaugm ciocolata calda la compozitia de ou si zahar si amestecam incet .
Adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si varful de sare si amestecam bine toate ingredientele.
Obtinem o crema lipicioasa .Acoperim bolul si dam la frigider pentru cel putin 3-4 ore.
Formam din compozitie bilute de marimea unei nuci ,le tavalim mai intai prin zahar tos apoi le tavalim prin zahar pudra.
Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam bilele formate lasand distanta intre ele.
Dam tava la cuptor ,la 170 grade Celsius pentru 10 minute. NU MAI MULT !!!

Lasam la racit si servim .

Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu