Toba in stomac de porc



Reteta de la Janet Frunza

Toba de porc,asa cum o fac eu!

Ingrediente

-500gr de rinichi
-500gr inimi
-5oogr ficat
-500gr limba
-500gr carne cu soric
-o jumatate de cap de porc
-piper,sare,foi de dafin toate ingredientele sint de porc.

Mod de preparare

Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am taieat pe toate le condimentam dupa gust si incepem sa umplem stomacul pe care l-am curatat in prealabil.Coasem gura stomacului,il intepam din loc in loc si in apa care am fiert carnea,punem cu grija si lasam cam 20 de minute sa fiarba domol.Cind timpul s-a scurs scoatem cu grija si punem pe un gratar punind deasupra o greutate.Lasam la rece sa se scurga,dupa care poate fi servita.

Mai multe retete delicioase si foto pas cu pas de la Janet, gasiti pe blogul ei In bucatarie la Janet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu