Sandwich cu ton


Reteta de la Roxana Ciobanu

Ingrediente:(pentru 2 sandwich-uri)

2 chifle cu seminte de floarea soarelui
150 ton in suc propriu
2 linguri boabe de porumb
1 rosie
75 gr miez de lapte natur
1 lingura ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
sare
piper
1/2 lingurita oregano uscat

Mod de preparare:
Chiflele le taiem in doua pe lungime.
Scurgem tonul desucul propriu si il punem in mod egal pe partea de jos a chiflelor, apoi presaram boabe de porumb.
Spalam rosiile, le feliem si le asezam peste.
Miezul de lapte il taiem in 4 felii si il asezam pe rosii.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline, oregano, zeama de lamaie, putina sare si piper.
Turnam din acest dressing peste ambele sanwich-uri, punem partea superioara a chiflei ca si capac si gata micul dejun.
Sa aveti pofta!

Mai multe retete delicioase de la Roxana gasiti pe blogul ei, Rocsy in bucatarie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu