Omleta pufoasa cu patrunjel


Reteta de la  Andreea Mohorea



Ingrediente:

3 oua
2 lingurite faina
2 lingurite unt
3 linguri parmezan ( sau cascaval)
lapte
sare
1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Mai intai separam albusurile de galbenusuri.
Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un varf de sare.Adaugam patrunjelul spalat in prealabil si tocat fin si amestecam cu grija de jos in sus.
Separat amestecam bine galbenusurile cu faina,laptele si parmezanul ( sau cascavalul).
Adaugam compozitia de albusuri la cea de galbenusuri si amestecam cu grija de jos in sus.
Punem o tigaie la foc potrivit.Topim untul si prajim omleta pe ambele parti.
Se serveste atit calda cat si rece.

Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu