Covridog


Reteta de la Andreea Denisa

INGREDIENTE:
200 ml apa calda
15 gr de drojdie proaspata(jumate de pachetel de 25 gr)
un praf de sare
1 lingura zahar
300 gr faina
1 ou
2 linguri ulei
10 bucati de cremvusti
1 bucata carnat picant


MOD DE PREPARARE

Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva.
Se adauga sarea si zaharul.Apoi se adauga faina in ploaie,amestecand sa nu se faca cocoloase,se framanta pana obtinem un aluat nelipicios care poate fi intins cu sucitoarea, daca mai trebuie faina mai punem.
La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.
Se lasa la dospit 30 min.
Carnatul se taie in bucati .Se presara faina pe masa si se intinde foaia cu sucitoarea, se taie fasii de 2 cm .Se aseaza cremvustele si se ruleaza , la fel si carnatul .Se pun in tava cu hartie de copt , se mai lasa la dospit 15 min.Se unge cu ou si se da la cuptor la foc mediu 30-35 min.


Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu