Reteta de la Andreea Denisa
Timp de pregatire : 20-30 min
Timp de coacere: 30-35 min
ALUAT
5-6 linguri smantana
un praf de sare
o lingura ulei
3 linguri zahar
un ou
praf de copt
Faina cat cuprinde
UMPLUTURA:
500 gr dovleac ras
5-6 linguri zahar
scortisoara
3 linguri gris
Mod de preparare
Dovleacul ras se pune in cratita cu zahar si scortisoara si se lasa la calit pana se inmoaie(5-10 min). Apoi se adauga grisul, se amesteca si se lasa la racit.Umplutura este gata , facem aluatul ..
Smantana, zaharul, sarea, uleiul si oul se pun in castron si se amesteca. Se pun cateva linguri de faina amestecata cu praf de copt si se omogenizeaza, apoi continuam cu adaugarea de faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins cu sucitoarea.Aluatul se imparte in doua. Se intinde fiecare foaie , se pune dovleacul si se ruleaza.
Strudelele se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor la foc potrivit 30 -35 min.Strudelul este gata si se poate servi cu zahar pudra.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu