Reteta de la Alina Vicu
1. Facem o marinata din vin, rosii, condimentul grill, foile de dafin si ceapa taiata julien.
2. Punem scarita spalata si portionata in marinata si dam la frigider 1 h.
3. Scoatem scarita din marinata si o punem la rumenit intr-o tigaie non-aderenta timp de 10 min. Dupa timpul mentionat adaugam jumatate din marinata in tigaie + rosiile si ceapa din aceasta, punem capacul si lasam pana cand scade tot lichidul.
4. Curatam cartofii, ii taiem in 4, ii spalam si ii punem la fiert 15-20 min. Scurgem cartofii, punem untul la incins intr-o cratita si dam drumul cartofilor. Ii rumenim cateva minute, adaugam mararul tocat si sare si sunt gata de papat.
Pofta Buna!
2. Punem scarita spalata si portionata in marinata si dam la frigider 1 h.
3. Scoatem scarita din marinata si o punem la rumenit intr-o tigaie non-aderenta timp de 10 min. Dupa timpul mentionat adaugam jumatate din marinata in tigaie + rosiile si ceapa din aceasta, punem capacul si lasam pana cand scade tot lichidul.
4. Curatam cartofii, ii taiem in 4, ii spalam si ii punem la fiert 15-20 min. Scurgem cartofii, punem untul la incins intr-o cratita si dam drumul cartofilor. Ii rumenim cateva minute, adaugam mararul tocat si sare si sunt gata de papat.
Pofta Buna!
Mai multe retete de la Alina gasiti pe blogul ei Bucatareala la plesneala
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu