Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf


Reteta de la Daciana Sarbu

Ingrediente:
- 300 grame paste Farfalle;
- 150 grame ton file afumat (vidat);
- 4 linguri sos de rosii;
- germeni de schinduf (optional);
- sare de mare;
- piper Sichuan;
- parmezan ras.
Mod de pregatire:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie pentru a fi servite.
Se taie tonul marunt si se aseaza peste paste. Se adauga si sosul de rosii, se condimenteaza dupa gust si la final se pun germenii de schinduf, daca va plac, si presarati putin parmezan. Eu am folosit sos de la Uncle Bens "Sweet and Sour", dar puteti folosi ketchup cu succes, va adauga un plus de savoare pastelor. Merg de minune langa un pahar de vin alb demisec.

Mai multe retete delicioase de la Daciana, gasiti pe blogul ei, Bucataria cu mirodenii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu