Tort de iaurt cu struguri


Reteta de la Andreea Sterioiu

Tortul de iaurt cu struguri este un desert foarte fin, savuros si usor, pe care toata lumea il va adora. Aaa, si este si foarte usor de facut :)
Ingrediente:
- 400 grame biscuiti digestivi
- 30 grame zahar pudra(pentru blat)
- 100 grame margarina
- 50-100 ml lapte (in functie de cat inghit biscuitii)
- 600 ml iaurt
- 6 linguri de zahar(pentru crema)
- 500 grame de struguri
- 2 plicuri gelatina (10 grame)

Blatul:
Biscuitii se maruntesc la robot(sau cu mana, cum vreti). Se adauga zaharul pudra si margarina topita.Se adauga lapte pana se formeaza un aluat pe care il puteti modela. Acesta se aseaza pe fundul unei tavi cu pereti detasabili pe care ati uns-o mai intai cu margarina.
Crema:
Iaurtul se amesteca cu zaharul, gelatina preparata conform instructiunilor de pe ambalaj si 400 grame de struguri taiati jumatati. Se toarna totul peste blat, in tava si se da la rece 3-4 ore. Se decoreaza cu strugurii ramasi.

Este un desert care arata foarte bine si cu care nu puteti da gres!

PS: nu spuneti nimanui cat a fost de simplu sa il faceti :)

Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe pagina ei de facebook: www.facebook.com/spices.whisper

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu