Reteta de la Camelia Bizadea
4 rosii
2-3 catei de usturoi
o ceapa
patrunjel proaspat
2 linguri de ulei
o lamaie
Tocam ceapa si cateii de usturoi marunt. Punem cele doua linguri de ulei la incins si calim usor ceapa,(adaugam putina sare )iar cand aceasta s-a inmuiat adaugam si usturoiul tocat marunt.
Oparim rosiile 1-2 minute, dupa care le scoatem din apa si le decojm. Le tocam marunt si le adaugam peste ceapa si usturoiul calite,mai adaugam putina apa si lasam la fiert 10 minute ,pana scade apa.
Condimentam cu o lingurita baza de mancaruri si piper, adaugam patrunjelul tocat si punem totul intr-o tava. Peste sos punem fileurile de pangasius condimentate cu sare, piper si zeama de lamaie din belsug dupa care bagam tava in cuptorul incins la 180 gr ,pentru 20 minute .Se serveste cu lamaie . Pofta buna!
Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu