200 gr ciocolatã 70%-80% cacao
25 gr unt
200 ml smântânã 35% grãsime
2 linguri lichior Cherry de exp
cacao
Redu ciocolata ruptã cu ajutorul blenderului si pune într-un vas.
Pune la topit untul cu smântâna dar nu lãsa sã fiarbã, toarnã peste ciocolatã , pune lichiorul si amestecã bine.
Fã circa de 20 de bilute pe care le treci prin cacao.
Trufe fulg de nea cu Baileys:
120 ml smântânã 35% grãsime
80 ml Baileys
1 lingurã whisky
175 gr ciocolatã neagrã tocatã
100 g ciocolatã albã rasã
Pune la încãlzit smântâna cu Baileys si whisky si la urmã ciocolata si amestecã pânã se topeste. Pune la rece si lasã pânã se întãreste îndeajuns sã faci bilute pe care le treci prin ciocolata albã.
Mai multe retete delicioase de la Alina gasiti pe blogul blogul Piri Piri e Canela
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu