Prajitura cu fulgi de cococs si glazura de cappuccino


Reteta de la Alina Vicu

Ingrediente:
Blat:
2 albusuri
100 g nuca de cocos
1/2 cana zahar tos
1/2 cana faina de grau
Glazura:
2 plicuri cappucino
2 lgt apa calduta
...........
3 migdale

Cum procedam:
1. Batem albusurile spuma cu zaharul tos pana cand acesta se dizolva. Incorporam nuca de cocos si faina cernuta putin cate putin in albusuri, cu ajutorul unei spatule.
2. Punem compozitia intr-o tava conica (19 cm ) tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand se rumeneste si trece testul scobitorii (la mine a durat 45 min).
3. Apa o amestecam cu cappucino. Punem glazura deasupra prajiturii si ornam cu migdale. That's all!
Eu am pus glazura peste prajitura calda ca n-am mai avut rabdare sa se raceasca ...

Mai multe retete de la Alina gasiti peblogul ei Bucatareala la plesneala



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu