Fructe de mare gratinate




 Reteta de la  Ramona Alina Pintea  

8 filete de peste
150 gr miez de creveti
150 gr ciuperci spãlate si feliate
1 praz ( doar partea albã feliatã)
1 ceapã tocatã sau felii subtiri
1 morcov ras
2 dinti de usturoi feliati
500 gr sos Bechamel
100 ml ulei de mãsline
1 lingurã concentrat pt supã de peste
sucul de la o lãmâie
pãtrunjel
sare, piper,nucsoarã, scortisoarã

Condimenteazã filetele cu sare si sucul de lãmâie.
Pune la prãjit ceapa si morcovul, apoi ciupercile si lasã circa de 5 minute.
Pune prazul, usturoiul si lasã sã scadã lichidul, apoi creveti si condimenteazã.
Aseazã filetele în formã, pune amestecul de creveti deasupra si acoperã cu sosul de Bechamel amestecat cu concentratul de peste. Dã la copt pânã devine auriu. Serveste cu orez alb.

Mai multe retete delicioase de la Alina gasiti pe blogul blogul Piri Piri e Canela   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu