Reteta de la Otilia Dinu
1 piept de pui
3felii groase de sunca
3 morcovi
3 castraveti in otet
3 felii de cascaval
5 oua
faina
sare
scobitori
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui pe din doua si se fac doua fasii intinse care mai apoi se pot rula.
Se pun morcovii la fiert cu coaja.
Se taie sunca bastonase impreuna cu cascavalul.Cand este gata morcovul se curata si se face si el bastonase lungi.
In alt vas se bat oaule se adauga faina treptat cu sarea si putin piper .Compozitia trebuie sa fie putin mai groasa ca pentru clatite.
Se aseaza pieptul de pui si se pun cate 2 bastonase din fiecare ,morcov,castraveti,unca ,amestecate intre ele si se ruleaaza.Se prind bine cu scobitori pe toate partile si se dau prin faina.oul batut si apoi se prajesc la foc domol.
Cand sunt gata si s-au racit putin se scot scobitorile si se taie felii.
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu