MIEZ DE LAPTE IN CHIFTELUTE


Reteta de la Cristina Pana

Ingrediente
carne tocata amestec vita si curcan 300 g.,
oua 2 bucati
faina 2 linguri
pesmet 2 linguri
sare aromata cu usturoi si mirodenii
ceapa verde 4 fire
boia de ardei dulce
miez de lapte Delaco
ulei de masline

Mod de preparare

Carnea se amesteca energic cu ouale, faina, pesmetul, sarea aromata, boia de ardei dulce, ceapa verde tocata marunt. Miezul de lapte de la Delaco se imbraca cu compozitia de carne, se formeaza bilute, care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de pergament. Se presara putin ulei peste chiftelute si se introduc in cuptorul preincins cca. 20 de minute, la 200 grade.

Se servesc cu muraturi sau salata de sezon.

Mai multe retete de la Cristina gasiti pe blogul ei, La Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu