Cartofi umpluti cu branza


Reteta de la Mihaela Cercel

Ingrediente:

4 cartofi mari
100 gr branza dulce
100 gr branza sarata
100 gr sunculita taraneasca
cascaval afumat
sare
piper negru macinat
1 lingura unt
2 oua
2 linguri smantana
Mod de preparare:
Spalati bine cartofii ,apoi fierbeti-i in coaja in apa cu sare 15 minute(cartofii trebuie sa fie moi,fara a se sfarama).Clatiti cartofii cu apa rece,apoi decojiti-i.Cu ajutorul unei lingurite,scoateti mijlocul cartofului,pastrand 1/2 cm grosime pe margine.
Sfaramati bucatelele de cartof scoase cu o furculita,apoi amestecati-le cu branza dulce,branza sarata,sunculita taraneasca taiata cubulete,ouale,smantana,sare si piper dupa gust.Umpleti cartofii cu compozitia formata si punet-i intr-o tava unsa cu unt.Presarati deasupra cascaval afumat ras si dati la cuptor pana se rumenesc frumos.Daca doriti ,inainte de a-i scoate mai presarati putin cascaval .

Mai multe retete de la Mihaela gasiti pe blogul ei Weekend Passion



2 comentarii: