BRIOSE-PIZZA






Reteta de la  Amalia Sasarman

Blat:
1 cana apa calduta,
1 praf de sare,
100 g unt,
10 g drojdie,
faina cat cuprinde

Umplutura:
250 g piept de pui taiat cubulete
200 g cascaval Delaco Sofia ras
1 conserva de ciuperci
ketchup
1 ardei gras rosu
1 conserva de porumb boabe

Mod de preparare
Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie,se inteapa din loc in loc cu furculita si se decupeaza forme patrate care se pun in tava de briose(sau in formele speciale),dupa care se ung cu putin ketchup.
In forma se aseaza cateva cubulete de piept de pui,2-3 ciupercute,cascaval ras,cateva cubulete de ardei si putin ketchup.
Se coc cca 20-25 minute.

Mod de servire
Se pot servi ca aperitiv ori ca gustare,calde sau reci.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu