Crema de zahar ars


Reteta de la Daniela Rada

Ingrediente:
10 linguri de zahar(pentru ars)
10 oua
1,5 l de lapte
15 linguri zahar
esenta de vanilie


Mod de preparare:

Se pun 10 linguri de zahar intr-o cratita si se lasa sa se topeasca zaharul.

Cand s-a topit tot se intinde pe marginile cratitei si se lasa la racit.

Intre timp se bat bine cu mixerul cele 10 oua cu 15 linguri de zahar, peste care adaugam laptele caldut si esenta de vanilie.

Toata compozitia se toarna in cratita tapetata cu zaharul caramelizat si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30-35 de minute.

Cand este gata se lasa sa se raceasca apoi se tine la frigider cateva ore.

Se serveste rece.

POFTA BUNA!

Mai multe retete delicioase de la daniela gasiti pe blogul ei, Daniela Rada in bucatarie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu