Supa de tortellini


Reteta de la Claudia Ilia    

Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 morcov maricel, tocat
- 2 fire ceapa verde tocata
- 1 ceapa tocata
- 1 litru supa de pui sau apa
- 400 gr rosii din bulion, maruntite
- 200 gr mazare congelata si o mana de fasole verde congelata
- 250 gr de paste (eu am folosit tortellini cu ciuperci)
- 4 cuburi de spanac congelat
- parmezan razuit, pentru servit

Preparare:
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie. Se adauga supa de pui sau apa, si se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Se adauga pastele (eu le-am pus deja fierte). Se adauga spanacul, se condimenteaza cu sare si piper, si se mai lasa la fiert cateva clocote.
Se serveste cu parmezan ras si paine prajita.

Mai multe retete delicioase de la Claudia gasiti pe blogul ClauDia Cuisine    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu