Reteta de la Claudia Ilia
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 morcov maricel, tocat
- 2 fire ceapa verde tocata
- 1 ceapa tocata
- 1 litru supa de pui sau apa
- 400 gr rosii din bulion, maruntite
- 200 gr mazare congelata si o mana de fasole verde congelata
- 250 gr de paste (eu am folosit tortellini cu ciuperci)
- 4 cuburi de spanac congelat
- parmezan razuit, pentru servit
Preparare:
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie. Se adauga supa de pui sau apa, si se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Se adauga pastele (eu le-am pus deja fierte). Se adauga spanacul, se condimenteaza cu sare si piper, si se mai lasa la fiert cateva clocote.
Se serveste cu parmezan ras si paine prajita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu