Prajitura cu Cirese



 Reteta de la Buburuza Bubu    


Ingrediente
250 gr unt care a fost lasat cateva ore la temperatura camerei
300 gr zahar
un praf de sare
1 pachet de zahar vanilat
6 oua
300 gr faina
1 lingurita praf de copt
50 ml lapte
600 gr cirese fara samburi
150 gr Crème fraiche
30 gr migdale fulgi
Intr-un bol se amesteca untul,250 gr zahar,sare si zaharul vanialt pana se incorporeaza bine zaharul.Pe rand adaugam 4 oua si amestecam bine cu un mixer dupa fiecare ou.
Faina o amestecam cu praful de copt si o punem peste crema de unt,adaugam laptele si mixam cca 4 min.
Se pune hartie de copt intr-o tava (a mea a avut 39 x26 )si turnam aluatul pe care il intindem uniform.
Se adauga ciresele.
Preparam o crema din Crème fraiche,50 gr zahar si restul de oua pe care o turnam peste cirese ,peste adaugam fulgi de migdale.
Punem tava in cuptorul preincalzit(180 C ) aproximativ 45 de minute.
Se lasa la racit pentru 30 de min dupa care poate fii servita cu frisca si decorata cu cirese

Mai multe retete delicioase de la Buburuza gasiti pe blogul ei, Buburuza Bubu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu