Inghetata rapida de capsuni


Reteta de la Alina Codrean  

Aveti nevoie de :
-(aproximativ) 500 gr capsuni
-400 gr iaurt grecesc
- 3-4 linguri miere (aici cantitatea variaza in functie de cat de dulce va place desertul)
Se prepara astfel:
-capsunile se spala si se taie in bucati si se pun in blender
-se mixeaza pana ajung piure
-se adauga apoi iaurtul grecesc si mierea si se mixeaza iar pana se amesteca totul bine
-se toarna amestecul in cutii de plastic (bune pentru congelator) si se dau la congelator
-din jumatate in jumatate de ora se scoate inghe de la congelator si se amesteca cu o furculita (pentru a elimina cat mai multe aschii de gheata)
-cand inghetata e perfect racita o puteti servi decorata cu cateva frunze de menta

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Alinei, Blog de sotie fericita   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu