Piept de pui toscan



Reteta de la Angela Lapadat   

Ingrediente:

- 1 piept de pui
- 6-7 felii bacon
- 1 cutie pasta rosii (500ml)
- 250 ml smantana pentru gatit
- 1 lingura ketchup
- 1 linurita pasta ardei iute
- 2 catei usturoi
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita rozmarin
- sare, piper

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper. Peste fiecare felie de bacon asezam cate o felie de piept de pui si rulam. Ungem cu unt un vas termorezistent si asezam rulourile una langa alta. Incalzim smantana (pentru gatit), adaugam pasta de rosii, ketchup-ul, pasta de ardei iute si amestecam bine pana se omogenizeaza. Adaugam usturoiul pisat, condimentam cu sare si piper, lasam sa dea un clocot si adaugam busuiocul si rozmarinul. Turnam sosul fierbinte peste rulouri, presaram deasupra putin pesmet si dam la cuptorul preincalzit aprox 40-45 minute. Se poate servi cu orice fel de garnitura
Pofta Buna!

Mai multe retete delicioase de la Angela gasiti pe blogul Delicious Flavours 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu