Bruschete – pita cu rosii si usturoi


Reteta de la Gabriela Cuzepan

Cu toți am avut oaspeți cu diverse ocazii și ne-am stors (sau nu) creierii cu o idee de gustare care să arate bine, să fie gustoasă și ușor de preparat. Una dintre cele mai la îndemână soluții în aceste cazuri sunt clasicele bruschete italiene, mai pe românește pâine prăjită cu salată de roșii și usturoi.

Pentru a prepara bruschetele avem nevoie de:
pâine
roșii
usturoi
frunze de busuioc
sare
ulei de măsline

Cum le preparăm:

Pâinea, tăiată felii, o prăjim ușor. Ideal ar fi să aveți o pâine bună, făcută în casă ar fi perfect, care să fie veche cam de o zi două.

Facem o salată din roșiile tăiate cubulețe mici, usturoiul tocat mărunt, frunze de busuioc și ulei de măsline.
Feliile de pâine le tăiem cât pentru o îmbucătură, iar peste pune salata!

Mai multe retete delicioase de la Gabriela gasiti pe blogul ei Fusion Cooking!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu