De ce avem nevoie pentru 4 portii4 steak-uri de vita (a cca 200 g)
2 ardei grasi rosu si galben
50 gr rucola
4 chifle
un praf de zahar
sare
piper
2 linguri ulei
folie de aluminiu
Dam drumul la cuptor(foc mare) si coacem ardeii pentru 30 min.
Dupa ce s-au copt ii curatam de coaja si tocam cuburi mici,punem ardeii intr-un bol.Ceapa si usturoiul,se curata si se toaca marunt,rupem rucola cu mana,adaugam totul peste ardei.
Condimentam cu sare,piper ,zahar si amestecam.
Incingem o tigaie grill si punem cele 2 linguri de ulei,condimentam steak-urile cu sare si piper si le prajim 3 min pe fiecare parte.
Le scoatem si le impachetam individual in folie de aluminiu pentru 7 min(o sa va iasa un steak mediu rar)Il portionam si il servim in chifle cu salata de ardei.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu