Tarta cu spanac si branza



Reteta de la Madalina Marin    


Ingrediente

* 700 g spanac proaspăt
* 200 g brânză de oaie rasă
* 5 ouă
* 1 legătură de ceapă verde
* 1 legătură de mărar
* 150 g caşcaval ras
* roşii cherry
* piper

Mod de preparare

Spanacul se curăţă şi se spală bine. Se opăreşte pentru câteva minute în apă cu sare, se scoate, se răceşte apoi se scurge bine.

Ceapa se toacă mărunt, la fel şi mărarul.

Spanacul bine scurs se toacă mărunt, se amestecă cu ceapa şi mărarul, cu ouăle bătute ca pentru omletă,100 g caşcaval ras, piper şi brânză rasă. Compoziţia se toarnă în tava de tartă cu diametrul de 27 cm unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Se presară deasupra restul de cascaval şi se pun căteva roşioare cherry. Se coace tarta cam 25 de minute.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Madalinei, www.madicuisine.ro     

Un comentariu: