Reteta de la Judy Elisabeta Fat
Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu circa 80 ml de ulei.
Se adauga rosiile decojite si macinate sau taiate marunt,busuiocul si putina sare si se fierbe la foc mic o jumatate de ora.
Intre timp facem chiftelutele din carne,piinea inmuiata in lapte si stoarsa bine ,catelul de usturoi pisat ,oul , branza parmezan si putina sare.
Se formeaza chiftelute mici care se dau prin pesmet si se coc in ulei.
Cind sunt gata chiftelele se transfera in tigaia cu sosul de rosii.
Se taie vinetele felii mai grosute, se prajesc intr-o tigaie pe o parte si pe alta in putin ulei de masline ,se scot ,se taie cubulete si se adauga in sos.Se amesteca bine si se mai lasa cateva minute pe foc ca sa se intrepatrunda gusturile.
Se fierb tagliatelle-le in apa cu sare cand sunt gata se storc si se adauga la sos.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu