Tarta cu ton si legume
Reteta de la Mirela Miclescu
200 ml lapte
75 g unt
350 g faina
1 ou
1 plic drojdie uscata
busuioc si rozmarin
sare pentru aluat
umplutura:
1 ceapa
sare
4 sau 5 rosii mici
1 dovlecel
1 ardeigras rosu
100 g cascaval felii
piper macinat,rozmarin si busuiocdupa gust
150g crema de branza
2 oua
1 cutie ton
Cernem faina impreuna cu drojdia intr-un castron,adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat potrivit de tare pe care il lasam la crescut pana pregatim umplutura Taiem ceapa in felii mai grosute si o saram.Taiem dovlecelul ,ardeiul si rosiile,dovlecelul jumatati de felii,rosiile jumatate sau sferturi iar ardeii julien .
Dam dovlecelul cu sare si apoi il uscam cu un servetel.Taiem si cascavalul felii .
Prajim in foarte putin ulei ceapa,ardeiul si apoi dovlecelul.Le lasam deoparte si intindem aluatul.Il despartim in 4 prin 2 fasii de aluat impletit.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu