Spaghete Bologneze
Reteta de la Buburuza Bubu
Ingrediente:
500 gr. spaghete
300 gr. carne tocata(mixa)
70ml vin rosu
1 ardei verde (poate fii si unu mic iute)
o ceapa
2 catei usturoi
un morcov
400 ml suc de roșii(sau rosii decojite in suc propriu)
vegeta
dafin
sare
piper
ulei de masline
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb in apa cu sare(cca 8 min). Ceapa si usturoiul se toaca,ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata.
Se adauga rosiile, putina vegeta, dafin,vinu si se lasa sa fiarba 15 min.la foc mic, acopeit cu un capac.
Se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu