Spaghete Bologneze




Reteta de la Buburuza Bubu

Ingrediente:
 500 gr. spaghete
 300 gr. carne tocata(mixa)
 70ml vin rosu
 1 ardei verde (poate fii si unu mic iute)
 o ceapa
 2 catei usturoi
 un morcov
 400 ml suc de roșii(sau rosii decojite in suc propriu)
 vegeta
 dafin
 sare
 piper
 ulei de masline

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb in apa cu sare(cca 8 min). Ceapa si usturoiul se toaca,ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata.
Se adauga rosiile, putina vegeta, dafin,vinu si se lasa sa fiarba 15 min.la foc mic, acopeit cu un capac.
Se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu