Retetea de la Flory Avram
Ingrediente:
2 kg kiwi
600 g zahar
100 ml suc de portocale
600 g zahar
100 ml suc de portocale
Am curatat de coaja fructele care erau destul de coapte si foarte,foarte dulci .Dupa curatare mi-a ramas in jur de 1,4 kg de pulpa pe care am taiat-o cubulete nu foarte mici si am pus-o intr-o oala cu fundul dublu impreuna cu zaharul si sucul de portocala.Daca va place mai dulce adaugati mai mult zahar,dupa gust.
Am fiert la foc mediu in jur de o ora ,pana mi-a placut consistenta.Apoi am pus gemul fierbinte in borcane spalate si sterilizate bine.Cand s-au racit le depozitam in camara.Am obtinut trei borcane de 400 g .Delicios,pofta buna!
Am fiert la foc mediu in jur de o ora ,pana mi-a placut consistenta.Apoi am pus gemul fierbinte in borcane spalate si sterilizate bine.Cand s-au racit le depozitam in camara.Am obtinut trei borcane de 400 g .Delicios,pofta buna!
Mai multe retete delicioase de al Flory gasiti pe blogul Retete fel de fel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu