Chocolate Crinkles


 Reteta de la Ancuta Draghici

Acesti biscuiti sunt cei mai ciocolatosi si deliciosi biscuiti pe care i-am incercat. Merita sa-i incercati si sa va
 convingeti :)

 Ingrediente:
 225 g ciocolata amaruie
 60 g unt
 100 g zahar
 2 oua
 225 g faina
 esenta de vanilie
 1 lingurita praf de copt
 1 varf de sare
 zahar tos si pudra pentru "tavaleala"

Mod de preparare:
 Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare.
 Topim ciocolata la foc mic, impreuna cu untul. Dam deoparte si omogenizam apoi lasam putin sa se racoreasca.
 Adaugam ciocolata calduta peste oua si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea si o adaugam in compozitie. Adaugam si esenta de vailie si amestecam pana se incorporeaza.
 Va rezulta o crema lipicioasa pe care o lasam la frigider cel putin 3 ore. Dupa ce a stat la frigider formam bilute   de marimea unei nuci pe care le dam prin zahar tos apoi prin zahar pudra.

Bilutele astfel formate le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele.

Dam tava la cuptor la 170 de grade timp de 10 minute. Acest timp nu trebuie depasit pentru ca biscuitii sa ramana moi si usor umezi in interior.

Lasam biscuitii sa se racoreasca putin in tava apoi ii scoatem pe o farfurie.

Mai multe retete delicioase de la Ancuta gasiti pe blogul La Ancuta 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu