Reteta de la Claudia Ilia
Da! din resturile de carne ramase de la masa de revelion .....carnati de casa, carne de porc si pui, chiftelute....
Intr-o oala, am pus putin ulei, am taiat 2 cepe marunt (una rosie, si una alba) si le-am pus la calit. Am adaugat 2 catei de usturoi pisati, 1 lamaie taiata in patru. Cand ceapa a devenit sticloasa, am pus carnea si putina apa (cat sa o acopere), si am lasat sa dea in fiert.
In timpul fierberii, am adaugat 2 rosii decojite si taiate marunt, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita de seminte chimen, 1 lingurita praf de garam masala, sare dupa gust si am lasat sa fiarba pana zeama a devenit un sos gros.
Dupa ce am stins focul, am adaugat patrunjel tocat, si am servit cu spaghete.
Mai multe retete de la Claudia gasiti pe blogul Dia Cuisine


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu