Placinta cu ciuperci



Reteta de la Iancu Lubita

Ingrediente:

 500g ciuperci,
200g cascaval ras,
4oua,
200ml smantana,
1 pachet aluat de foitaj,
sare,piper,
50g unt

Ciupercile curatate,taiate>,se calesc in unt iar dupa ce s-au racit se amesteca cu ouale batute din care se opreste o lingura intr-un castronel,cascavalul ras,smantana,sare si piper;o forma rotunda se imbraca cu aluatul de foitaj,se rastoarna compozitia de ciuperci,se niveleaza iar deasupra se face un grilaj din resturile de aluat ramase,se ung cu ou si se da la cuptor30-40min,depinde de cuptor;se serveste calda,dar si rece este foarte buna alaturi de un pahar cu bere.

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase de la Iancu Lubita, gasiti pe blogul Povesti din bucatarie



Un comentariu:

  1. Salut, e foarte aratoasa placinta, vreau o mana de ajutor de la tine, public-o cu aluat facut in casa... asta nu-mi iese... Diana, Timisoara

    RăspundețiȘtergere