Reteta de la Anca Corduban
Ce ne trebuie
1 ceapa mare
1 ardei gras rosu mare
1 mar mai tare
1 vanata mare
5 catei de usturoi
1 cana de suc de rosii
1 lingura de gharam masala
1/2 lingurita de pudra de chili iute
1 lingura cimbru uscat
sare, ulei
Cum se fabrica
Se spala legumele si marul. Ceapa se taie pestisori, ardeiul rondele,
marul (curatat de coaja si seminte) si vanata (necojita) cuburi
potrivite, iar usturoiul feliute. Ceapa se caleste in ulei pana se
inmoaie, se adauga ardeiul, marul si vanata si se toarna o jumatate de
cana de apa. Se amesteca pana cand toate sunt aproape moi (se lucreaza
la foc spre mic). Se toarna sucul de rosii, usturoiul, gharam masala,
pudra de chili si sare. Se amesteca pe foc pana scade sosul (se adauga
cate putina apa daca scade prea repede). Cand e aproape gata se presara
cimbru.
Pofta buna!
Mai multe retete de la Anca gasiti pe blogul Gradina din farfurie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu