Crap cu roşii la cuptor



Reteta de la Madalina Marin


Ingrediente

500 g muschi de crap
2 rosii
6 catei mari de usturoi
condimente pentru peste
amestec de piper cu lamaie de la Kamis
sare
ulei

Mod de preparare

Bucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara cu putina sare, cu condimente si piper cu lamaie. Bucatile se pun in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.

Rosiile se spala, se sterg si li se scoate miezul care se poate folosi la alt preparat. Se taie apoi in cubulete si se amesteca cu 2 catei de usturoi tocati marunt, cu sare si piper. Se pun langa bucatile de peste.

Se da tava la cuptor pana ce pestele e gata.

Se servesc bucatile de peste cu cubulete de rosii deasupra si mujdei de usturoi facut din restul de 4 catei.

Pofta buna!



Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Madalinei, www.madicuisine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu