Reteta de la Voinea Georgiana si Iolanda
Ingrediente ( 10 porţii)
300 g morcovi
100 g cocos
150g zahăr
30g unt
3 ouă
3 linguri făină
1 plic drojdie uscat
1. Morcovii spălaţi, curăţaţi şi raşi se pun într-un castron. Adăugăm zahărul şi nuca de cocos, amestecănd bine.
2. Într-o cratiţă se topeşte untul şi lăsăm să se răcească.
3. Batem ouăle bine şi le amestecăm cu untul topit şi răcit.
4. Adăugăm făina, drojdia şi ouăle peste compoziţia din castron.
5. Ungem cu unt o formă de tort cu pereţii detaşabili şi punem hârtie de copt doar pe fundul tăvii.
6. Turnăm compoziţia în tavă şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat
Când e gata se lasă să se răcească în cuptor.
Mai multe retete delicioase de la Georgiana si Iolanda gasiti pe blogul Sisters Kitchen
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu