Retetea de la Petronela Pedro
Ingrediente:
5-6 cartofi, 5 morcovi, 4 cepe, 2-3 catei usturoi, 2 ardei rosii, 2 ardei verzi, 2 ardei de culoare portocalie, 2-3 radacini de patrunjel, o telina mica, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, vegeta, tarhon uscat maruntit, 1 lingura de ulei, 1 lingura de apa, sare dupa gust ( de obicei vegeta are sare si este suficienta ), si se mai adauga buna dispozitie :)
Ingrediente:
5-6 cartofi, 5 morcovi, 4 cepe, 2-3 catei usturoi, 2 ardei rosii, 2 ardei verzi, 2 ardei de culoare portocalie, 2-3 radacini de patrunjel, o telina mica, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, vegeta, tarhon uscat maruntit, 1 lingura de ulei, 1 lingura de apa, sare dupa gust ( de obicei vegeta are sare si este suficienta ), si se mai adauga buna dispozitie :)
Toate legumele se spala, se curata si se dau pe razatoarea
mare sau mica, dupa preferinta, mai putin ardeii si verdeata care se toaca
marunt ( cine doreste, poate sa le caleasca cu lingura de ulei si una de apa,
dar nu este obligatoriu ), compozitia se amesteca bine si ptr a fi mai
inchegata se poate adauga pesmet, se unge tava cu putin ulei su f f putina
faina, se aseaza uniform in tava si se lasa la cuptor aproximativ o ora, pana
prinde o crusta, se taie cand s-a racit si poate fi servit cu salata, masline,
ca aperitiv si nu numai.
Pofta buna :)
Pofta buna :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu