Briose cu cacao si migdale


Retetea de la Voinea Georgiana si Iolanda
Fotografii pas cu pas pentru aceasta reteta, gasiti aici


Ingrediente:

250 g făină
50 g cacao
1 plic praf de copt
150 g zahăr
50 g migdale măcinate
4 ouă
200 g unt topit
150 ml lapte

1.Se amestecă făina cu cacaoa şi praful de copt.
2.Într-un alt recipient se amestecă ouăle cu zahărul si untul topit, apoi se toarnă laptele.
Se pune amestecul obţinut în bolul cu făină şi se amestecă bine până când se obţine o compoziţie omogenă.La sfarşit adăugăm migdalele .
3.Se toarnă compoziţia în forme de brioşe şi se asează în tavă.
4.Se pun la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mediu
Se lasă la răcit şi se glazurează cu ciocolată albă şi deasupra cu fulgi de migdale.
Mai multe retete de la Georgiana si Iolanda gasiti pe blogul Sisters Kitchen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu