Pizzabrot (Focaccia)

Reteta de la Mirela F.


se incalzeste cuptorul la 200-220 de grade

350 ml apa gazoasa se amesteca bine cu 150 gr faina , 6 gr sare , eventual un amestec de ierburi mediterane/ oregano , maghiran , etc si o lingura de ulei de masline pana nu mai sunt cocoloase

Se obtine o coca lichida destul de consistenta , aproape ca cea de clatite.

Se toarna aceasta compozitie pe o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt , deasupra se presara mozzarella taiata cubulete si dupa plac sunca taiata marunt daca chiar credeti ca e nevoie .eu mai pun si felii de rosii taiate subtiri , de fapt fiecare ce are sau cum ii place.

Se lasa ca. 30 de minute la 200-220 de grade , pana se face aurie.

Este foarte buna si e simplu de facut , ca snack sau poate cu o salata



Pofta buna!

Un comentariu:

  1. ????????? Nici un afanator, o drojdioara, ceva? NK? Iese ca o clatita mai tare?

    RăspundețiȘtergere