Pulpe de pui cu legume la "pachet"


E caldura mare, nu pornesc aragazul nici sa-mi fac o papara....dar totusi mai trebe mancat ceva...:)

Am baitzuit niste pulpe dezosate de pui cu sare, piper, ulei, mustar, pasta de rosii, piper cayenne, 2 linguri de Worchestershire, frunze de patrunjel si marar, le-am lasat la cujetat 3 ceasuri in frijider...

Am taiat felii asubtiri o ceapa alba, o treime de ardei dulce, un sfert de gulie (!!!) si o rosie.
Carnea marinata am pus-o pe patul de legume, am acoperit-o cu feliile de rosii, am condimentat "ardeleneste" (adeca numai sare, piper si boia), l-am impachetat strans in hartie de copt si l-am mai lasat la frigo vreo 2 ore...
(Folosesc mai nou hartia de copt stransa cat mai mult peste produse...ca raman tate aromele la "lontru"!!!)

Intre timp am facut si o salata de castraveti cu rosii si ardei......simplu, pescareste....adica sare, ulei de masline, piper si otet... (Castravetii si rosiile de pe domeniul meu..adica straturile suprainaltate..celelalte din piata..) In una din poze se vad castravetii pentru salata de maine..:)

Pachetul se baga la cuptor pentru 30 minute la 180 gr., dupa care se baga si cartofii (congelati, de la supermarket.....oven frites...fara ulei) la aceeasi temperatura si se lasa laolalta inca 15 minute...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu