Friptură porc glazurată cu sos BBQ


Reteta de la Madalina Marin 

Ingrediente

1 kg rasol de porc feliat
vin roşu
usturoi
smoked paprika
sos BBQ gata preparat
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Bucăţile de rasol se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia afumată (smoked paprika).
Se pun în vas de cuptor cu apă, vin şi usturoi şi se dau la cuptor.
Se mai completează cu câte puţină apă şi vin până ce carniţa e moale .
Se ung cu o pensulă cu sos BBQ peste tot şi se dau din nou la cuptor până scade lichidul de tot.
Se servesc cu garnitură şi salată la alegere şi mai ales….se mananca cu mana!
Sosul se găseşte gata preparat şi e dulceag.
Poftă bună!
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Madalinei, www.madicuisine.ro   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu