Catina cu miere



Reteta de la Roxana Ciobanu

Catina cu miere
Ingrediente:

1,5 kg catina
1 borcan si jumatate miere naturala (borcan de 800 gr)

Mod de preparare:
Catina o curatam bine de codite, o spalam cu apa calduta si o punem intr-o sita la scurs.
Bobitele scurse le trecem prin blender.
Pasta obtinuta o amestecam cu mierea, punem totul intr-un vas, amestecam din cand in cand, apoi dam la rece pana a doua zi.
Daca nu va plac semintele sau sa simtiti bucati de fructe, puteti trece prin sita pasta de catina si siropul rezultat sa il amestecati cu miere.
A doua zi, punem preparatul in borcane si il dam la rece.
In fiecare zi, timp de 10-14 zile, agitam borcanele.
Dupa acest timp catina cu miere este numai buna de consumat.
Sa fiti sanatosi ca asta este cel mai important!

Mai multe retete delicioase de la Roxana gasiti pe blogul ei, Rocsy in bucatarie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu