Reteta de la Dana Szocs
Am folosit:
4 pulpe intregi cu os
4 zucchini
500 gr ciuperci
2 ardei iuti rosii (din ghiveciul propriu)
oregano uscat,usturoi
sare,boia,curry,ulei de masline
sos soia,scortisoara,anason macinat
Am taiat pulpele in 2 separand soldul de ciocanel,le-am pus intr-un castron si le-am marinat cu putin sos soia,boia,ulei de masline si curry si le-am lasat in aceasta marinata aproximativ o ora,timp in care am pregatiti legumele.
Am taiat zucchini in 4 si apoi cubulete,ciupercile la fel le-am taiat in bucatele nu foarte mici,le-am asezat intr-o tava am pus peste legume putin ulei de masline,oregano uscat,sare,cateva felii de ardei iute,usturoi si le-am dat la cuptor la foc potrivit,acoperind tava cu o folie de aluminiu.
Pulpele le-am pus intr-o alta tava tapetata cu hartie de copt inmuiata inainte in apa rece si stoarsa bine,apoi le-am acoperit tot cu hartie de copt si le-am lasat la cuptor la foc mic pana cand s-au patruns bine.
Cand legumele au fost gata,am ras peste ele putina branza afumata…
Pofta mare!
Pofta mare!Mai multe retete delicioase de la Dana gasiti pe blogul ei Papabundetot
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu